Belegg- og lamineringsteknologi for smeltelim i medisinsk industri

Med utviklingen av vitenskap og teknologi kommer mange nye funksjonelle materialer og produkter på markedet.NDC, som fulgte markedsføringskravene, samarbeidet med medisinske eksperter og utviklet en rekke spesialutstyr for medisinsk industri.Spesielt i det kritiske øyeblikket når COVID-19 herjer verden de siste tre årene, leverer NDC sterke maskiner for å garantere produsenter som produserer beskyttende klesmaterialer i medisinsk industri.Vi fikk også høyt rangert sosial anerkjennelse og ros fra mange medisinske virksomheter og regjeringen.

NDC belegg teknologi prosessen kan deles inn i tre måter, velger vi den beste belegg teknologi i henhold til produktets funksjonelle krav og lim egenskaper.

1.Gravure Anilox Roller Transfer Coating-teknologi

cof

Gravure Anilox Roller coating er en tradisjonell belegningsmetode, akkurat som dyptrykksteknologi.Varmt smeltelim påføres ikke-vevd stoff gjennom en utskåret anilox-rulle med en sporskrape.Det er en uerstattelig belegningsmetode for mønstret beleggingsteknologi, som kan realisere den pustende etterspørselen.

Imidlertid, hvis du ønsker å justere mengden limbelegg, må du erstatte belegningsvalsen med aniloksvalser med forskjellig dybde og form.

Anilox rullebeleggingsmetode er egnet for et bredt spekter av lim, inkludert PUR-lim, som er lett å rengjøre.Andre smeltelim karboniseres lett ved denne åpne oppvarmingsmodusen.

2. Spray (berøringsfri spraylim) Coating Technology

非接触式涂布技术

Spraybelegg er en vanlig belegningsmetode.Det finnes to typer sprøytepistoler: en liten spiralsprøytepistol og en fibersprøytepistol.

Fordelen er at den kan sprayes direkte på materialer som ikke er motstandsdyktige mot høy temperatur, og materialene har god luftgjennomtrengelighet, og det er praktisk å justere sprayvekten og bredden.Dette er sprøytepistolens fordel.Ulempen er at munnstykket uunngåelig vil bli blokkert og ikke lett å rengjøre, og i produksjonsprosessen vil det være lekkasjespray og limdråpe-fenomener, som vil forårsake feil i produktet.Spraybelegg anbefales ikke for PUR-smeltelim.

3. Kontakt Slot Die Pustende Coating Technology

接触式透气涂布

Kontaktspalteform som puster er en avansert belegningsmetode som kan møte lav limbeleggsmengde til høye beleggsmengder.God beleggsenhet, god lamineringsflathet, lett å justere limvekt og beleggbredde.Det er mye brukt i produksjonslinjene for belegg og laminering av isolasjonsklærmaterialer/selvklebende medisinske tapematerialer, medisinske dressingpastamaterialer medisinske gipsmaterialer etc.

NDC har nådd maksimal maskinbredde på 3600 mm for kunder.Anilox Roller belegningshastighet 200m/min, berøringsfri spraybelegghastighet 300m/min og kontaktpustende belegningshastighet 400m/min.

Teknologi krever nedbør, erfaring må samles, produksjonskapasitet krever investeringer.

NDC følger alltid oppdraget sitt om å fremme utviklingen av smeltelim sprøyting og beleggteknologi.Vi er dedikert til å tilby spesialutstyr og tekniske løsninger for smeltelimapplikasjoner i forskjellige bransjer.


Innleggstid: Apr-06-2023

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.